Vores samarbejde har været formidabelt

af | 19. januar 2022 | Artikel, Messe | 0 Kommentarer

“Vores samarbejde med Danske Dekoratører på Formland har været formidabelt fra start til slut.” fortæller Maria fra Mumutane og tilføjer

“Vi udlånte en del til Danske Dekoratører, så vi var meget spændte på, om de ville bruge det hele, eller udvælge nogle enkelte produkter. Det viste sig, at Danske Dekoratører på en stilfuld måde fik integreret alle de udlånte produkter fra Mumutane i deres inspirerende interiør- og butiksmiljø.”

 

Samarbejdet

Vores samarbejde med Mumutane opstod da vi skulle lave et styling event på Formland. Vores opgave lød på at vi ikke selv måtte tage noget med hjemmefra, men at vi udelukkende kun måtte bruge varer fra de andre udstillere. Her fik vi blandt andet øje på Mumutane’s og deres helt unikke varer sortiment, som passede perfekt ind i temaet.

Vi fik lavet et fedt sammenhængende område med stort set kun deres varer. Maria fortæller om deres resultater ved at låne os varerne over til styling eventet “Vi fik væsentlig mere opmærksomhed omkring vores virksomhed end vi formentlig ellers ville have fået. Derudover fik vi mulighed for at vise vores produkter i en sammenhæng. Vores produkter differentierer sig i udtrykket og konceptet ift. mange andre sammenlignelige produkter på markedet, så derfor var det vigtigt for os at vise produkterne i så mange skandinaviske interiørmiljøer som muligt.”

 

Forretningspartner

“Derudover fik vi en fantastisk forretningspartner i Danske Dekoratører, der bl.a. betyder, at de indretter med vores produkter i butikker som de har i deres netværk. Det har også givet en del salg herigennem.” tilføjer Maria

 

Se Mumutane’s unikke varer sortiment her

Mumutane – nordic design

 

Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle