Speciallavede design

af | dec 12, 2022 | Cases, Torvet | 0 Kommentarer

Speciallavede design

Vi har de sidste to år haft fornøjelsen af at lave noget helt andet end hvad vores branche naturligt lægger op til. Vores kunder Handel Silkeborg og Julemarked på Kongens Nytorv ville gerne have, at vi speciallavede nogle stå borde til dem

 

Paddehatte til Handel Silkeborg og julemarked på Kongens Nytorv

Projektet bestod i at vi skulle designe nogle stå borde til begge kunder, hvor vi først og fremmest så på at de skulle stå uden for i alt slags vejr og skulle blive stående hvis der kom en storm. Så de skulle have en vis tyngde og hvis det regnede ville det være rart at kunderne kunne stå i tørvejr. Derudover skulle vi tage højde for temaet at det skulle være outdoor, så meget gerne i træ.

 

Designfasen

Så vi begyndte at kigge på valg af materialer, lave nogle skitser samt beregninger på om designet kunne holde til de krav som var blevet stillet til projektet.

 

Produktionen

Lige så snart vi havde fundet den rette design til projektet og lavet tegningerne over det, gik vi i gang med at få dem alle produceret hos vores tømre.
Det endte ud i vores Paddehatte design, vi syntes selv at de er blevet super flotte.

 

Handel Silkeborg og Julemarked på Kongens Nytorv har planer om at de speciallavede Paddehattene skal bruges hvert år til jul.

 

Det betyder alverden for os, at vores kunder er tilfredse med det vi afleverer, så derfor forlader vi aldrig et projekt ud at sikre os, at det færdige resultat stemmer overens med det vi har aftalt.

Den gode oplevelse er også Online

Discover how Listable can you help you find everything you want.

Her er en lille video hvor vi er ved at læsse paddehattene og så de kan blive leveret til Kongens Nytorv
Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle