Om os

– Mød dine kunder online og få tydelige resultater på bundlinjen!

Hvad kan vi gøre for dig….

​– Mød dine kunder online og få tydelige resultater på bundlinjen!

Vision. Konkurrencen er stor og alle virksomheder leder efter nye og bedre måder at skille sig ud i mængden. De fleste er på større og bedre annoncer og at vokse deres tilstedeværelse på de sociale medier.

Det er rigtige gode ideer, men det tager tid at få den forventede resultat. En måde at skille sig ud øjeblikkeligt er med din kundeservice og engagement. Hvordan har dine kunder det og hvordan oplever de virksomheden, de to spørgsmål er alt afgørende og de vil købe af dig og hvordan dit brand opfattes både af dine kunder og dine konkurrenter.

Mission. Dette er ikke noget dit team kan klare alene, da det handler om hele kunderejsen fra hvordan kunden opfatter din virksomhed ude fra gaden, inde i forretningen samt stemmer det overens med det de oplever online.

Den bedste måde at sikre at kunden bliver engageret og motiveret til køb og til at være din ambassadør, er ved hjælp af oplevelser hvor alle deres sanser bliver bragt i spil samt at de får fortalt historien om branden visuelt.

Kærlig hilsen

Louise Ringgaard Jessen

Louise Ringgaard Jessen | Ejer, Netværks facilitator & Visual Merchandiser

Fun facts

Jeg er oprindeligt fra Næsbjerg. Bosat i hjertet af Silkeborg med minder fra Lyngby og Hillerød i bagagen. Når jeg ikke arbejder, er jeg sammen med min 3 børn på 2, 4 og 6 år og følger dem til div. Sportsgrene eller også er jeg selv til gymnastik i den lokale gymnastikhal.

Jeg kan godt li’ en god udfordring uanset om det er via arbejde eller igennem sport. Introvert. Nutella-elsker. Scorpion. INTP. Gul-grøn kundetype.

 

Boring facts

Indendørsarkitekt fra akademisk brevskole. Uddannet dekoratør ved BoConcept, hvor jeg gik på dekoratørskolen i Svendborg. Kontoruddannelse med HR-/personaleadministration i speciale. HR-uddannelse i Strategisk kompetenceudvikling på KEA – Københavns Erhvervsakademi. Certificeret i Herrmann Whole Brain HBDI profil samt Jungs typeforstålese. Kunstneriks konsulent ved Artlab

CV samt flere boring facts kan findes på LinkedIn.

Share This
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle