Om os

– Visuel Merchandising er nøglen til at skabe gennemslagskraft!

På udkig efter langtidsholdbar vækst? Du er det helt rigtige sted

Jeres brand og visuelle identitet. Bliver gentænkt og gennemtænkt.

Danske Dekoratører er sat i verden for at udfordre og udvikle dine visuelle behov. I form af fokuspunkter, strategiplan og stærkere kunderelationer. Målet er langtidsholdbar vækst. Med visuelle virkemidler og Visuel Merchandising på dine kunders præmisser – tilsat en kombination af kreativitet og woaw oplevelse.

Vi dyker lidt ned i motivationen hus dine kunder, nørder i forhold til dit brand og finder frem til den røde tråd, der skaber helhedsoplevelsen af din forretning. Danske Dekoratører er et netværk af dekoratører fordelt over hele landet, derfor har vi en unik mulighed for at hjælpe dig godt på vej.

Kommercielle resultater, der kan mærkes

Vi er et dynamisk team og står på et solidt fundament af kreative og talentfulde hænder. Vi bruger de visuelle virkemidler med fokus på, at give kunderne en wow oplevelse og gode ambassadører.

Kunderne kommer ikke af sig selv, det er den strategiplan, de kreative ideer, de værdifulde fokusområder og en gennemtænkt rød tråd, der gør hele forskellen. Med andre ord dekoratøren bag – og med os som samarbejdspartner får du et skarpt team i ryggen.

Det handler om at få kunderne til at falde for dig

Vores arbejde handler om at øge omsætningen og få skabt mere synlighed i din forretning.

“Hemmeligheden” er at kommunikere på en måde, som din målgruppe fanger og kan relatere til. Så de går fra ukendt til at være dine loyale ambassadører.

Vi sætter aftryk på hele kunderejsen, der er med til at sikre at dine kunder nyder deres tid i din forretning, engagerer sig og bliver motiveret til køb og til at være dine gode ambassadører. De vil helt sikkert komme igen og fortælle om deres gode oplevelser videre til andre.

Louise Ringgaard Jessen

Ejer, Netværks facilitator & Visual Merchandiser

Fun facts

Jeg er oprindeligt fra Næsbjerg. Bosat i hjertet af Silkeborg med minder fra Lyngby og Hillerød i bagagen. Når jeg ikke arbejder, er jeg sammen med min 3 børn på 2, 4 og 6 år og følger dem til div. Sportsgrene eller også er jeg selv til gymnastik i den lokale gymnastikhal.

Jeg kan godt li’ en god udfordring uanset om det er via arbejde eller igennem sport. Introvert. Nutella-elsker. Scorpion. INTP. Gul-grøn kundetype.

 

Boring facts

Indendørsarkitekt fra akademisk brevskole. Uddannet dekoratør ved BoConcept, hvor jeg gik på dekoratørskolen i Svendborg. Kontoruddannelse med HR-/personaleadministration i speciale. HR-uddannelse i Strategisk kompetenceudvikling på KEA – Københavns Erhvervsakademi. Certificeret i Herrmann Whole Brain HBDI profil samt Jungs typeforstålese. Kunstneriks konsulent ved Artlab

CV samt flere boring facts kan findes lige her på LinkedIn.

Kærlig hilsen

Louise Ringgaard Jessen

Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle