Kirsten Højrup – Månedens dekoratør

1. oktober 2020 | Blog Artikler, Retail

Kirsten Højrup – Månedens dekoratør

1. oktober 2020 | Blog Artikler, Retail

Danske Dekoratører på besøg hos Kirsten Højrup Dekoration & Indretning

 

Som kun 17-årig så Kirsten folk i hvidekitler, som gik i store vinduer og arrangerede flotte udstillinger.Faktaboks til blog Allerede her blev drømmen plantet i hende, og Kristen tænkte ved sig selv: ”tænk hvis man kunne have sådan et arbejde”.

Senere får Kirsten sat ord på uddannelsen bag, og begynder på dekoratørskolen i Svendborg.

 

Kirsten begynder sin karriere hos KFK Dekoration, men skifter senere til Dansk Supermarked, hvor hun er glad for at være i 13 år. Men Kirsten har mange kreative ideer og visioner, som hun drømmer om at udleve. Hun fortæller: Jeg vælger at starte mit eget firma, hvor jeg kan slippe kreativiteten løs og hjælpe butikker med udstillingen i deres vinduer.” Lige som hun drømte om, siden hun var 17 år gammel.

 

Unikke kendetegn

Kirsten går igennem ild og vand for sine kunder. Hun ønsker at give netop de løsninger, som kunderne efterlyser. For Kirsten er det sjoveste ved jobbet dialogen med kunderne. Hun fortæller om sine oplevelser med kunderne: ”Jeg er en del af kollegaskabet, og falder naturligt ind i fællesskabet, når jeg er ude på opgave. For mig er det en vigtig del af mit arbejde at udvise interesse for sine kunders virkelighed og forstå dem. Jeg spørger ind til de ting, som de gerne vil tale om, og lytter til dem.” Denne tilgang har givet Kirsten et stærkt bånd til sine kunder, og det har i flere tilfælde har givet hende yderligere opgaver såsom foilearbejde og indretningsprojekter.

 

Kirsten er god til at tænke udtryk på en anderledes måde og forny sig, når hun opbygger inspirerende blikfang i kundernes vinduer. Hun fortæller: ”Jeg ønsker at frembringe reaktioner og nysgerrighed hos forbipasserende, det er min opgave at skabe oplevelser og minder hos forbrugerne.” Kirsten ønsker, at hendes udstillinger skal fremvise særpræg og personlighed, som kendetegner især hendes kunders unikhed men også hende selv.

 

Hvordan inspirationen findes

Kirsten får inspiration fra farver og materialer. Hun fortæller: ”Bare en enkelt farve kan være med til at skabe flere ideer. Inde på mit lager og værksted lader jeg tankerne flyve frit, det er her jeg ånder og får skabt alle de gode ideer, som ender ude hos mine kunder.” Stedet er altafgørende for Kirsten, da det er et sted til at finde inspiration, teste ideer og visioner samt forberede sig til opgaver.

Til tider tager Kirsten på inspirationsture, hvor hun besøger steder som IKEA og gallerier for at få en fornemmelse af, hvad der rører sig. Hun er selv meget aktiv i arbejdet med at opsøge inspiration alle steder og fylde idé-banken op.

 

 

Se ud i fremtiden

Kirsten siger: ”En fremtid uden dekoratører ville godt nok være kedelig. Så fremover vil jeg fortsætte mit gode samarbejde med mine kunder, hvor jeg laver flotte og opsigtvækkende butiksvinduer.”

 

Som noget nyt hos Højrup Dekoration & Indretning kan man nu få hjælp til kontorindretning. Kirsten også været på kursus i Kontorindretning hos Danske Dekoratører. Det har givet hende værktøjerne til at lave en professionel indretning gennem de standarder, der er krævet for en god kontorindretning, hvilket hun kan kombinere med sine kreative evner og sin flair for inspirerende indretning.

 

Endvidere fortæller Kirsten: ”Det betyder det meget, at jeg kan udvikle mig. Derfor prioriterer jeg at bruge tid på at opsøge ny viden og læring. Jeg opsøger blandet kurser og netværk, som giver mig den fornyelse og udvikling, som jeg efterlyser.”

 

 

Tanker om Danske Dekoratører

Kirsten er Elite medlem hos Danske Dekoratører. Om Danske Dekoratører siger Kirsten: ”Jeg får inspiration, og jeg får mulighed for at lære nyt samt socialisere mig med andre dekoratører gennem netværket. Danske Dekoratører er et spændende projekt, som jeg ønsker at støtte op om. Både de faglige tilbud, men også det sociale, som har givet mig et godt netværk i branchen, som jeg ikke før har haft.”

Desuden har Kirsten høje forventninger til udviklingen og kommende muligheder gennem Danske Dekoratører. Allerede nu er hun meget glad for den læring og udviklingsmuligheder, der var i at tage på Formland i samarbejde med Danske Dekoratører.

 

Er du blevet nysgerrig på, hvad Kirsten kan hjælpe dig med? Kontakt hende og få en snak om den opgave, som du skal have løst.

 

Højrup Dekoration & Indretning

Kirsten Højrup

Telefon: 2019 3559

Mail: hoejrupdeko@hotmail.com

 

Se mere af Kirstens arbejde og følg hendes spændende samarbejder med hendes kunder på de sociale medier.

Facebook: @hoejrupdekorationogindretning 
Instagram: @hoejrupdekorationogindretning

 

 

Du kan se de andre dekoratører som Kirsten snakker om i netværket her

Share This
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle