Julemagi i Silkeborg

af | jan 18, 2021 | Cases | 0 Kommentarer

Julemagi i Silkeborg

Nogle gange realiserer vi vores egne ideér, men det er lige så spænende at være med til at realisere andres tanker og ideér. Danske Dekoratører er super stolte af at vi må hjælpe Handel Silkeborg med at realisere deres tanker omkring juleudsmykningen af torvet og være med til at sikre at det stemmer overens med deres brand Danmarks Outdoor Hovedstad.

Ud fra nogle stemningsbilleder og en julefortælling som Handel Silkeborg kom med, fik vi skabt den rette stemning på torvet, vi fik lavet 4 eventyrerske igloer, en togperron som selfistation, julemandens hus på scenen, sat lys på juletræerne og lavede gangbanerne så man gik afsted på eventyr ude i skoven.

Den gode oplevelse er også Online

Discover how Listable can you help you find everything you want.

Ud fra det univers vi har skabt, har Handel Silkeborg fået lavet en smuk julevideo, som viser det julepyntede torv og gågaderne i midtbyen. Med denne video bliver historien fuldendt.
Ud fra deres brand Danmarks Outdoor Hovedstad. Hedder julemanden – Grønne Fader Jul. Her fortæller Grønne Fader Jul om historien bag juleudsmykningen og Silkeborgs magiske skov.
Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle