Cases

– Mød dine kunder online og få tydelige resultater på bundlinjen!

Cases

Danske Dekoratører favner bredt inden for Visual Merchandising og med det store netværk af dekoratører er der altid stor fokus på den enkelte opgave.

Hvor vi kombinere et solidt håndværk med vores store passion for at fortælle den visuelle historie – jeres historie.

regulær text

Quo sed animi fugit ducimus. Eos tenetur accusantium iure consequatur cupiditate et et Et enim esse ipsa non labore ea. Totam voluptate soluta et a delectus Modi ut reiciendis aliquam...

Springvandspladsen i Hjørring blev forvandlet til et stort juleunivers med temaet kærlighed og det at gi’ Her var opgaven at hjælpe med at samlet alle brudstykkerne til et koncept, hvor...

Load More

Få gratis sparring

Sådan får du flere besøgende i midtbyen

Din stand skal kunne kommunikere for sig selv og tiltrække den rette kundesegment. Netop derfor skal du ikke være bange for at opbygge en anderledes messestand og skille dig ud af mængden.

Danske Dekoratører kan hjælpe dig med at skabe en rød tråd igennem din tilstedeværelse på messen – så dit brand, dine produkter og din messestand tilsammen udgør et koncept, der taler for sig selv.

Så står du og skal på messe tilbyder vi altid 20 minutters GRATIS sparring. Her har du muligheden for at få vendt nogle af dine udfordringer samt få sparring omkring en skræddersyet løsning.

Book 20 min. gratis sparring med en dekoratør allerede i dag

Kunder vi har hjulpet

<
=
Share This
Shopping cart
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle