Cases

– Se og bliv inspireret af nogle af vores særlige udvalgte cases!

Cases

Her kan du se og blive inspireret af vores særlige udvalgte cases. Danske Dekoratører favner bredt inden for Visual Merchandising og med det store netværk af dekoratører er der altid stor fokus på den enkelte opgave.

Hvor vi kombinere et solidt håndværk med vores store passion for at fortælle den visuelle historie – jeres historie.

Sommerhus og Bolig Skal du have din bolig solgt eller udlejet, kan du med en 3D tur, få flere visninger og flere bookninger. Hele 87% er mere villige til at...

International Procurement Service fik lavet en 3D af deres kontor   Få mere trafik på hjemmesiden, med en 3D tur øges du med 57% i Google søgninger og på Google...

Load More

Få gratis sparring

Sådan får du flere besøgende i midtbyen

Din stand skal kunne kommunikere for sig selv og tiltrække den rette kundesegment. Netop derfor skal du ikke være bange for at opbygge en anderledes messestand og skille dig ud af mængden.

Danske Dekoratører kan hjælpe dig med at skabe en rød tråd igennem din tilstedeværelse på messen – så dit brand, dine produkter og din messestand tilsammen udgør et koncept, der taler for sig selv.

Så står du og skal på messe tilbyder vi altid 20 minutters GRATIS sparring. Her har du muligheden for at få vendt nogle af dine udfordringer samt få sparring omkring en skræddersyet løsning.

Book 20 min. gratis sparring med en dekoratør allerede i dag

Kunder vi har hjulpet

<
=
Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle