3D Visualisering

– Mød dine kunder online og få tydelige resultater på bundlinjen!

Vis dine omgivelser med 3D

Online handel er fløjet helt til tops i disse år, og potentialet er stort.

Overalt begynder virksomheder at være både visuelle og virtuelle da det er vigtige elementer i kundens beslutning om de vil købe netop deres produkt, da kunderne søger den tryghed i, at der ligger en fysisk butik bag.

Med hjælp fra vores unikke team af dekoratører, hjælper vi lige fra beslutningen er taget til at alt er online.

Du kan fx komme online med:
 • Din Butik
 • Dit Showroom
 • Din Messestand
 • Sommerhusudlejning
 • Airbnb

Hvorfor benytte sig af 3D Visualisering?

Konkurrencen er stor og gælder om at kunne skille sig ud i mængden.

Forbrugerne i dag, ved allerede alt omkring det produkt de vil købe inden de går ned i den fysiske butik. Grunden til at de ikke køber deres produkter i en webshop alene er fordi de gerne vil have den tryghed ved at have den fysiske butik i baghånden, som de kan gå ned og få hjælp af eller give en klage til.

Den service du giver fysisk har du muligheden for at give dine kunder online netop ved at få lavet det virtuel. Derved kan dine kunder besøge dig 24/7 og få følelsen af at de handler hos netop dig.

Med en 3D virtuel tur af din virksomhed er du med til at skabe en wow oplevelse for kunden på den mest interaktive og informative måde. Det giver kunderne en fantastik mulighed for at bevæge sig rundt og opleve din virksomhed fuldstændig som at være der selv.

Hvilke muligheder er der med 3D Visualisering?

Det at være både visuel og virtuel handler om hele kunderejsen og hvordan kunden opfatter din virksomhed.

Det er en god måde at give dine kunder yderligere detaljer og mere viden om din virksomhed og dine produkter.

Du kan skræddersy din 3D virtuelle tur og gøre det endnu mere målrettet ved at tilføje billeder, videoer med velkomst fra butiksejeren eller en forklaring omkring produkterne, brandet, fortæller om jeres åbningstider, du kan også indsætte YouTube film, kataloger, menukort, prislister, baggrundsmusik og derved gøre alt i alt 360-turen til en fuldt fungerende onlinebutik.

Du vil også få muligheden for at lave en inforundvisning, kommunikere vigtigt information, lave produktdetaljer, kampanger og sidst men ikke mindst køb af produkt via din webshop.

Se hvordan vi laver en 3D Virtuel scanning her:

Hvad vi gør for dig og din virksomhed

Vi er med til at sikre waow oplevelsen af din virksomhed både foregår visuelt og virtuelt og at kunderne får en gennemgående oplevelse af din virksomhed.

Styling

Inden vi kommer og laver 3D scanning af din virksomhed, kommer der en dekoratør forbi og styler hele virksomheden, for at give den helt rigtige oplevelse og fornemmelse, af at være i virksomheden.

3D - Scanning

Efter aftale kommer vi og laver en 3D-scanning af hele din virksomhed, med vores Matterport-kamera.

Hele sessionen tager typisk et par timer, afhængig af områdets størrelse.

Efterbehandling

Vi efterbehandler 3D-scanningen og tilføjer de aftalte tags ind.

Dette tager typisk en dags arbejde at lave, igen alt afhængig af områdets størrelse og antal af tags der skal bruges.

Publicering

Når efterbehandlingen er færdig, er det hele klart til at blive publiceret.

Derfra kan det komme på din hjemmeside, uploades til Google street view, på de sociale medier osv. alt efter ønske.

Få gratis sparring

Sådan kommer du i gang med 3D VISUALISERING

Din stand skal kunne kommunikere for sig selv og tiltrække den rette kundesegment. Netop derfor skal du ikke være bange for at opbygge en anderledes messestand og skille dig ud af mængden.

Danske Dekoratører kan hjælpe dig med at skabe en rød tråd igennem din tilstedeværelse på messen – så dit brand, dine produkter og din messestand tilsammen udgør et koncept, der taler for sig selv.

Så står du og skal på messe tilbyder vi altid 20 minutters GRATIS sparring. Her har du muligheden for at få vendt nogle af dine udfordringer samt få sparring omkring en skræddersyet løsning.

Book 20 min. gratis sparring med en dekoratør allerede i dag

Få lavet 3D vi visualisering 

Når du vælger at bruge os, så betaler du kun for vores effektive tid. Det betyder at du ikke skal tænke på ansættelsesforhold, arbejdsforsikring, barsel, feriepenge osv. Det er alt sammen regnet med i prisen, så du nemmere kan holde styr på alle dine udgifter.

VIP DAG

5.500 kr.

ekskl. moms.

Hiv os ind, når du har brug for hjælp. En dag ad gangen. Ingen binding.

 • 7 effektive timer inkl. forberedelse
 • Inkl. leje af staffage
 • Strategiplan
 • Ingen binding

1 dag om måneden

(30% Rabat)

3.800 kr.

/md. ekskl. moms.

Tilføj os til dit team og hav os 1 dag om måneden.

 • 1 dag om måneden
 • Inkl. leje af staffage
 • 3 måneders binding
 • 2 måneders opsigelse

1 dag hver anden måned

(20% Rabat)

2.200 kr.

/md. ekskl. moms.

Tilføj os til dit team og hav os 1 dag hver anden måned.

 • 1 dag hver anden måned
 • Inkl. leje af staffage
 • 6 måneders binding
 • 2 måneders opsigelse

Så…. Hvor meget kan en dekoratør nå på en dag?

Det afhænger selvfølgelig af mange faktorer, men her er nogle eksempler på, hvad vi har nået for vores kunder før i tiden:

Dette er kun eksempler på, hvad vi har nået at lave før i tiden. Du køber vores tid og ikke et færdigt produkt. Hvor meget vi kan nå, kommer helt an på størrelsen af din virksomhed, hvor godt vi kender dig, hvor godt du kender din virksomhed

Derudover laver vi også større projekter så som større sæson kampanger, indretningsopgaver, showroom samt fest oppyntning osv.

 • Vinduesdekoration + en let trimning af butikken
 • Tilretning af belysningen + let styling + korrekt skiltning
 • Gennemgang af indretningen og nye idéer/friske øjne på receptionen
 • Indretning/omrokering af løst inventar + vareopstilling
 • Juleudsmykning af hele butikken
 • Fotostyling med proff fotograf
 • Opbygning/styling af kampangevarer + skiltning
 • 4 stk. vinduesdekorationer + 2 salgsoplæg + planlægning af kampagne
 • Skilteskrivning + varepræsentation/styling + vunduesdekorationer

De seneste Artikler omkring 3D Visualisering

Explore some of the best tips from around the world from our partners and friends.

Sommerhus og Bolig Skal du have din bolig solgt eller udlejet, kan du med en 3D tur, få flere visninger og flere bookninger. Hele 87% er mere villige til at...

International Procurement Service fik lavet en 3D af deres kontor   Få mere trafik på hjemmesiden, med en 3D tur øges du med 57% i Google søgninger og på Google...

Det visuelle og virtuelle er vigtige elementer i kundens beslutning om de vil købe dit produkt, med en 360 graders virtuel tur af din virksomhed og dine udendørsarealer er med...

Load More

Ofte stillede spørgsmål

Det afhænger selvfølgelig af mange faktorer, men her er nogle eksempler på, hvad vi har nået for vores kunder før i tiden:

Hvad er et virtuelt showroom?

En 3D virtuel showroom er et af din butik eller showroom. Hvor dine kunder kan gå på opdagelse hos netop dig 24/7. Her har de muligheden for at gå rundt i miljøet og klikke på produkterne, læse mere om dem eller gå direkte i webshoppen og købe det hos dig.

Hvad er et 3D kamera?

En 3D kamera er et 360 graders kamera og 3D scanner i ét, der skaber 3D virtuelle ture af butikker, showrooms, messer, kontormiljøer, biler osv.

Den kan også lave 3D scan og levere billederne i 4K kvalitet for den bedst mulige oplevelse. Med dette kamera kan du også lave præcise opmålinger, overskuelige plantegninger samt tilføje tags.

Det minder meget om Google maps’ street view function. Dog med et meget bedre billedkvalitet, og hvor man kan bevæge sig rundt i lokalet. Det giver kunderne en fantastik mulighed for at bevæge sig rundt og opleve butikken fuldstændig som at være der selv bare online.

Hvad er en 3D scanning?

En 3D scanning er en digital version af et fysisk rum eller location. 3D kameraet benytter laserteknologi til at få diverse dybder, lys, varer og krinkelkroge med i den digitale udgave.

Du får på meget kort tid, muligheden for at opleve, navigere og arbejde med et fysisk rum, digitalt.

Hvad er en tags?

En tags er med til at personliggør scanningen.

En tags er små notats felter man sætter på elementer som beskriver vareren eller den given ting men ønsker at fremhæve. De kan placeres hvor som helst i rummet, og indeholder tekst, videoer eller billeder der guider og informerer brugeren.

Hvad kræver det af mig?

Vores 3D kamera scanner rummet som det ser ud, det derfor er det utrolig vigtigt at rummet er stylet inden vi begynder.

For ”What you see, is What you get” så kunderne skal helst ikke sin din kaffekop eller papirer over dagens gøremål. Det kommer hurtigt til at se rodet ud og det kan få kunden til at forlade din virksomhed.

Hvordan kommer det til at foregå?

Danske Dekoratører kommer og styler din virksomhed med mindre du gerne selv vil stå for det dernæst laver vi en 3D model af din virksomhed med vores 3D-kamera.

Du kan ændre dit billede, tekst, film eller lignende op til 4 gange om året. Det eneste du skal gøre er at sende materialet til Danske Dekoratører, så sørger vi for at opdatere med det samme.

Når 3D-scanningen er færdig, publiceres den på jeres hjemmeside og uploades til Google Street View, som er med til at få skabt endnu mere synlighed. Denne 3D scanning kan også deles på de sociale medier som vi vil opfordre dig og alle butikkerne til at gøre netop for at hjælpe med at sprede budskabet

Kan jeg bruge VR-Briller?

VR-briller blev oprindeligt udviklet til gaming og film, men VR har taget skridtet videre.

Når du tager dine VR-briller på bliver du placeret lige midt i den virtuelle verden og når du bevæger dig i den virkelige verden, bevæger du dig også rundt inden i den virtuelle verden, fuldstændigt som at være i butikken eller showroomet fysisk.

Hvad Kunderne siger om Os

- der får kunderne til at falde pladask for dig!

|

SPICE BY SPICE

"Vi har benyttet os af Danske Dekoratører 2 gange inden Formland, hvor vi har fået stillet...

Ib og Lise Klausen
Ejer
|

Lynge & Ebbesen A/S

Jeg havde ingen bekymringer, men blev overrasket over hvilke muligheder der var for vores samarbejde da jeg lærte dig at kende...

Jakob Ebbesen
Afdelingsleder
4
5

Kunder vi har hjulpet

<
=
Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle