360 Graders Virtuel tur

af | 27. marts 2022 | 3d visualisering, Artikel | 0 Kommentarer

Det visuelle og virtuelle er vigtige elementer i kundens beslutning om de vil købe dit produkt, med en 360 graders virtuel tur af din virksomhed og dine udendørsarealer er med til at skabe en wow oplevelse for kunden på den mest interaktive og informative måde. Det giver kunderne en fantastik mulighed for at bevæge sig rundt og opleve din virksomhed fuldstændig som at være der selv.

 

En dot/tag uden foran din virksomhed er en god måde at give dine kunder yderligere detaljer og mere viden om din virksomhed, som er med til at lære dine kunder noget mere om dig og virksomheden. Det trækker kunderne ind i virksomheden.

 

Inde i din virksomhed kan du være med til at skræddersy din 360 graders virtuelle tur og gøre det endnu mere målrettet ved at tilføje billeder, videoer med velkomst fra butiksejeren eller en forklaring omkring produkterne, brandet, fortæller om jeres åbningstider, du kan også indsætte YouTube film, kataloger, menukort, prislister, baggrundsmusik og derved gøre alt i alt 360-turen til en fuldt fungerende onlinebutik. Du vil også få muligheden for at lave en inforundvisning, kommunikere vigtigt information, lave produktdetaljer, kampanger og sidst men ikke mindst køb af produkt via din webshop.

 

Fordele ved at få lavet 3D

Målet for enhver virksomhed er at øge indtægterne. Dette mål kan opnås ved god kundeservice og en gennemtænkt markedsføringsstrategi med både det visuelle og virtuelle et sted. En 360º virtuel tur i gennem hele virksomheden er med til at nå dine mål til en rimelig pris.  360º virtuel tur er en god måde at få flere potentielle kunder både online og fysisk, ved at give dem et overblik over virksomheden og hvad du tilbyder.

Share This
Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle